Niets gevonden.

Kinderhulp helpt kinderen én jongeren tot 21 jaar die in ons land in armoede opgroeien. Wij vinden dat zij er ook bij moeten horen, maar helaas is dit voor een heleboel kinderen niet zo vanzelfsprekend.

Ruim 300.000 kinderen in Nederland die niet kunnen meedoen met leeftijdsgenootjes en volwassen zorgen hebben. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding, leesboek of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!

Vind jij ook dat armoede geen reden mag zijn dat kinderen buitengesloten worden? Dan kun jij ons op heel veel verschillende manieren helpen.

Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een actie met je school of bedrijf, doe een eenmalige of structurele donatie of loop mee met de collecte van 20 t/m 25 april. Er zijn nog véél meer mogelijkheden. Help je mee?

Het laatste nieuws

Vacature: Evenementen Manager

15 October 2019

Kinderhulp is op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Evenementen Manager voor 24 uur per week. 

Lees verder > 

Column: Lezen en laten lezen

25 September 2019

"In ons land zijn er 2,5 miljoen mensen die niet goed kunnen lezen of schrijven. Voor een leesverslaafde zoals ik is dat bijna niet te bevatten! Hoe ziet je leven eruit als je dat briefje naar school van je kinderen niet kunt schrijven, een etiket in de supermarkt niet kunt lezen en (nog belangrijker) de bijsluiter van een geneesmiddel niet kunt begrijpen.

Lees verder >

Nieuw schooljaar, nieuwe outfit!

24 September 2019

Vol zelfvertrouwen het nieuwe schooljaar beginnen in een outfit waar je trots op kan zijn. Ontzettend belangrijk! Daarom hebben we afgelopen maand 2000 H&M tegoedbonnen t.w.v. € 150,- verspreid onder hen die nog wel een kleine uitbreiding van hun garderobe konden gebruiken.  

Lees verder >