Niets gevonden.

Kinderhulp helpt kinderen én jongeren tot 21 jaar die in ons land in armoede opgroeien. Wij vinden dat zij er ook bij moeten horen, maar helaas is dit voor een heleboel kinderen niet zo vanzelfsprekend.

Ruim 300.000 kinderen in Nederland die niet kunnen meedoen met leeftijdsgenootjes en volwassen zorgen hebben. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding, leesboek of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!

Vind jij ook dat armoede geen reden mag zijn dat kinderen buitengesloten worden? Dan kun jij ons op heel veel verschillende manieren helpen.

Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een actie met je school of bedrijf, doe een eenmalige of structurele donatie of loop mee met de collecte van 20 t/m 25 april. Er zijn nog véél meer mogelijkheden. Help je mee?

Het laatste nieuws

Vang je Droom’ nu Fonds op Naam bij Kinderhulp

13 februari 2020

Stichting ‘Vang je Droom’, dat dromen van kinderen in Twente en Salland helpt realiseren, is sinds kort een Fonds op Naam bij Nationaal Fonds Kinderhulp. De stichting is de afgelopen tien jaar flink gegroeid.

Lees verder > 

VriendenLoterij schenkt € 3.990.914,- aan Kinderhulp

10 februari 2020

Kinderhulp heeft donderdag 6 februari jl. een cheque van maar liefst €3.990.914,- van de VriendenLoterij in ontvangst mogen nemen. Dit gebeurde tijdens het Goed Geld Gala van de loterij in Naturalis in Leiden. 

Een prachtige thuiswedstrijd

24 januari 2020

Dit jaar wordt voor de tiende keer de rally Miglia Daventria gereden. En als goed doel van deze jubileumeditie op 30 mei 2020 is gekozen voor Nationaal Fonds Kinderhulp.

Lees verder >