Niets gevonden.

Kinderhulp helpt kinderen én jongeren tot 21 jaar die in ons land in armoede opgroeien. Wij vinden dat zij er ook bij moeten horen, maar helaas is dit voor een heleboel kinderen niet zo vanzelfsprekend.

Ruim 300.000 kinderen in Nederland die niet kunnen meedoen met leeftijdsgenootjes en volwassen zorgen hebben. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding, leesboek of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!

Vind jij ook dat armoede geen reden mag zijn dat kinderen buitengesloten worden? Dan kun jij ons op heel veel verschillende manieren helpen.

Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een actie met je school of bedrijf, doe een eenmalige of structurele donatie of loop mee met de collecte van 20 t/m 25 april. Er zijn nog véél meer mogelijkheden. Help je mee?

Het laatste nieuws

89.977 kinderen blij met een cadeau van de Sint

6 December 2019

Het heerlijk avondje is gekomen! En dankzij alle donaties en steun werd er bij een record aantal kinderen tóch op het raam geklopt door de Sint.

Lees verder >

Surprises knutselen, dankzij Tricorp

28 November 2019

Gisteren knutselden Nationaal Fonds Kinderhulp en Tricorp met 27 kinderen uit Tilburg Sinterklaassurprises in elkaar tijdens een gezellige en compleet verzorgde knutselmiddag bij Ontdekstation013.

Lees verder >

Meer dan 15.000 kinderen op wachtlijst voor Sinterklaascadeau

19 November 2019

“Geen kind mag overgeslagen worden door de Sint”, roept Jan Wezendonk, directeur van Kinderhulp, bezorgd.

Lees verder >