Dankzij heel veel donateurs en sponsoren kunnen we 5.000 kinderen, die in ons land in armoede opgroeien, een Zomerpretpakket geven! Zij beleven deze zomer zo een beetje extra pret. Fantastisch!

Lees hier meer over dit geweldige resultaat – en kijk wat de reacties van kinderen zijn.

Maar de aanvragen voor leuk speelgoed of een avontuurlijk dagje uit blijven stijgen. En daar kunnen we alsnog alle hulp bij gebruiken. Help je mee zodat nog meer kinderen deze zomer een beetje extra pret kunnen beleven?

Help je mee?

De impact van het Zomerpretpakket

De kinderen van Maaike kregen vorig jaar een Zomerpretpakket: een tas vol leuke spullen voor de zomer. “Ze wisten niet wat hen overkwam… ze vonden het gewéldig”. Maaike deelt, heel dapper, in een video haar verhaal.

Desiree krijgt nog tranen in haar ogen als ze vertelt wat het Zomerpretpakket betekende voor haar en haar dochter. In deze video vertelt ze hoe blij ze is dat er mensen zijn die oog hebben voor anderen die het wat minder hebben.

In 2017 was Taiza (10 jaar) 1 van de 300 kinderen die we verrasten met een Zomerpretpakket. Ze kon haar geluk niet op! Want zij brengt haar vakanties al haar hele leven door in en om het huis. Met haar moeder maakt ze het met zo min mogelijk geld toch gezellig.