Niets gevonden.

Kinderhulp helpt kinderen én jongeren tot 21 jaar die in ons land in armoede opgroeien. Wij vinden dat zij er ook bij moeten horen, maar helaas is dit voor een heleboel kinderen niet zo vanzelfsprekend.

Ruim 300.000 kinderen in Nederland die niet kunnen meedoen met leeftijdsgenootjes en volwassen zorgen hebben. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding, leesboek of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!

Vind jij ook dat armoede geen reden mag zijn dat kinderen buitengesloten worden? Dan kun jij ons op heel veel verschillende manieren helpen.

Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een actie met je school of bedrijf, doe een eenmalige of structurele donatie of loop mee met de collecte van 20 t/m 25 april. Er zijn nog véél meer mogelijkheden. Help je mee?

Het laatste nieuws

Vacature: Fondsenwerver Grote Giften en Projecten

7 juni 2019

Om aan het toenemende aantal hulpvragen van kinderen in armoede tegemoet te kunnen komen, heeft Kinderhulp ambitieuze plannen en daarbij passende doelstellingen voor fondsenwerving. Om deze te realiseren wil Kinderhulp de afdeling Fondsenwerving uitbreiden met een gedreven en resultaatgerichte Fondsenwerver Grote Giften en Projecten. 

Lees verder > 

Kinderhulp in de klas

29 mei 2019

Vanaf deze week kunnen vrijwel alle basisscholen een Nieuwsbegrip-les geven over armoede en de aankomende zomervakantie.

Lees verder > 

175 mini-supporters op de tribune bij Willem II - FC Emmen

16 mei 2019

Voor 175 kinderen was het afgelopen zondag feest. Zij mochten namelijk de Eredivisie wedstrijd Willem II tegen FC Emmen bijwonen, dankzij onze partner Tricorp.

Lees verder >