Niets gevonden.

 

Help mee met de laatste loodjes, zodat we 5.000 kinderen een Zomerpretpakket kunnen uitreiken! 
Doe een donatie (anoniem) via Tikkie of doneer via onderstaand donatieformulier. Want ieder kind verdient toch volop zomeravontuur?! 

 

Doneer voor een Zomerpretpakket!

Eenmalig
Per maand
€ 12,-
€ 25,-
€ 60,-
€ 200,-
Anders
iDeal
Incasso
Kijk uw postcode nog eens na.
Kijk uw huisnummer nog eens na.Je dient akkoord te gaan met het verwerken van je persoonsgegevens zoals vermeld in de privacyverklaring om verder te gaan.

Wij kregen een aanvraag voor Jayden (9)*. Eén van de ruim 300.000 kinderen die in Nederland in armoede opgroeien.

Door ziekte en de scheiding van zijn ouders, zijn er financiële problemen ontstaan. Zijn juf zag hem hierdoor in korte tijd veranderen van een vrolijke en levenslustige jongen in een stil en teruggetrokken kind. Zij maakt zich ernstige zorgen. Helemaal met de zomervakantie in het vooruitzicht, wanneer de afleiding en het gezelschap van school wegvallen. Om ervoor te zorgen dat Jayden toch ook uit kan kijken naar de vakantie, vroeg zij voor Jayden een Zomerpretpakket aan. Help je mee dit mogelijk te maken? Start een actie of doe een donatie

Het verhaal van Jayden is gebaseerd op waarheid, wegens privacy worden een andere naam en foto gebruikt.


Wat zit er in een Zomerpretpakket?

In het Zomerpretpakket zit een avontuur in het donker (€12,-) met een Madiwodo-bioscooppas voor 2 personen en een avontuur in en rond het water (€25,-) met zonnebrand, een opblaasband, waterballonnen en een bon voor zwemkleding.  Maar ook een gezinsavontuur (€60,-) met toegangskaarten voor een pretpark voor maximaal 4 personen (keuze uit 10 pretparken verdeeld over heel Nederland) én een stapel leesboeken, een kookboek, een leren bal en bijvoorbeeld een leuk spel voor het hele gezin (totale waarde €200,-).