Niets gevonden.

Partners

Kinderhulp zoekt graag de samenwerking op, samen kunnen we immers nóg meer kinderen helpen om er ook gewoon bij te horen. En hoe langer we samen de schouders eronder zetten, hoe meer we kunnen bereiken. Benieuwd naar een samenwerking en direct meer weten? Contact dan onze fondsenwerver Ilse! Hieronder lees je meer over onze huidige partners.


 

 

 

 

Ilse de Voogd

ilse@kinderhulp.nl

tel: 0570 – 645 602

Samenwerkingspartner

Schoolreisjes, sporten, muziekles, een verjaardag vieren of een dagje uit. Het lijkt zo gewoon dat alle kinderen in Nederland dit kunnen doen, maar niet elke ouder kan dit betalen. 1 op de 9 kinderen groeit namelijk op in armoede.

Voor de toekomst van het kind, het gezin en uiteindelijk ook de samenleving is het heel belangrijk dat ieder kind de kans krijgt om mee te doen met leeftijdsgenoten. Daarom slaan Leergeld Nederland, Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Jarige Job en Nationaal Fonds Kinderhulp de handen ineen. Samen maken we het verschil!

Lees verder >

Strategisch partner

Als strategisch partner van Kinderhulp steun je op langere termijn en lever je een bijdrage aan onze doelstelling.

Themapartner

Als thema partner van Kinderhulp lever je op langere termijn een thematische bijdrage aan onze doelstelling. Denk aan het ANWB Kinderfietsenplan of de Zomerpretpakketten.

 

ASN Bank logo

Klantenpartner

Als klanten partner van Kinderhulp lever je op langere termijn een bijdrage aan onze doelstelling door de inzet van je klanten. Denk aan doneren via verkoop (zoals de Goede Doelen Box en de VriendenLoterij) of collectebussen in de winkelfilialen.

 

 

 

 

 

Productpartner

Als productpartner van Kinderhulp lever je op langere termijn een  bijdrage aan onze doelstelling door het geven van kortingen op jullie producten die wij weer doorzetten naar de kinderen.