Niets gevonden.

Noah (18) had een lastige start

Zijn ouders gingen vechtend uit elkaar, hij groeide op in pleeggezinnen en verblijft sinds kort in een woongroep voor jongeren. Ondanks deze moeizame start is Noah positief en enthousiast.

Hij werkt al jaren met veel plezier bij een hotel en droomt ervan om door te groeien van medewerker linnen, naar gastheer en zelfs manager.

Noah wilde graag een goede horeca-opleiding volgen. Hij heeft keihard gewerkt om het geld bij elkaar te krijgen, maar had net niet genoeg voor de benodigde materialen.

Dankzij donaties is Noah afgelopen september alsnog begonnen aan zijn opleiding.

 

Wij zijn er voor jongeren als Noah

Ieder jaar ontvangen wij aan het begin van het schooljaar vele aangrijpende hulpverzoeken voor jongeren als Noah. Zij willen aan een opleiding beginnen, maar door geldgebrek is dit niet voor hen weggelegd.

Voor veel praktische opleidingen, zoals voor kapper, timmerman of kelner, zijn specifieke materialen nodig. Denk aan gereedschap, kleding of oefenmateriaal. Dat kost vaak veel geld.

Doneer vandaag nog en help nog meer kinderen als Noah om te studeren, werk te zoeken en te ontsnappen aan de armoede waarin ze zijn opgegroeid.

 

 

Waarmee jij jongeren als Noah kunt helpen

Ja, ik help jongeren als Noah starten met een opleiding

Eenmalig
Per maand
Per jaar
€ 15,-
€ 40,-
€ 165,-
€ 300,-
Anders
iDeal
Incasso
Kijk uw postcode nog eens na.
Kijk uw huisnummer nog eens na.Je dient akkoord te gaan met het verwerken van je persoonsgegevens zoals vermeld in de privacyverklaring om verder te gaan.

Jouw bijdrage gebruiken we ook voor andere kinderen die een opleiding willen volgen of hulp nodig hebben.

*Het verhaal van Noah is gebaseerd op waarheid, wegens privacy wordt een andere naam en foto gebruikt.