Niets gevonden.

Kinderhulp helpt kinderen én jongeren tot 21 jaar die in ons land in armoede opgroeien. Wij vinden dat zij er ook bij moeten horen, maar helaas is dit voor een heleboel kinderen niet zo vanzelfsprekend.

Ruim 300.000 kinderen in Nederland die niet kunnen meedoen met leeftijdsgenootjes en volwassen zorgen hebben. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding, leesboek of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!

Vind jij ook dat armoede geen reden mag zijn dat kinderen buitengesloten worden? Dan kun jij ons op heel veel verschillende manieren helpen.

Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een actie met je school of bedrijf, doe een eenmalige of structurele donatie of loop mee met de collecte van 15 t/m 20 april. Er zijn nog véél meer mogelijkheden. Help je mee?

Het laatste nieuws

Jetta Klijnsma geeft startsein kinderboekenestafette van Kinderzwerfboek

16 april 2019

Vandaag gaf Jetta Klijnsma het startsein voor de Kinderzwerfboek Provincie Estafette op Kindcentrum Driemaster in Assen. De estafette stimuleert het doorgeven en lezen van boeken, omdat alle kinderen voldoende leeskilometers moeten maken!

Lees verder >

Kinderhulp genomineerd voor de NRC Charity Awards 2019

11 april 2019

Voor de 9e keer op rij maken goede doelen kans op een creatieve communicatiecampagne bij de NRC Charity Awards. En Kinderhulp is genomineerd!

Lees verder >

Kinderhulp steunt de Alliantie Kinderarmoede

29 maart 2019

Het kan je bijna niet ontgaan: de lancering van Alliantie Kinderarmoede was volop in het nieuws de afgelopen dagen. Natuurlijk is ook Nationaal Fonds Kinderhulp met samenwerkingsverband Sam& aangesloten, want wij geloven ook in de kracht van samenwerking en denken dat het mooie verbindingen op kan leveren.

Lees verder >