De Koos Konijn Foundation, een initiatief van Roompot, steunt Kinderhulp sinds 2018. Dankzij deze samenwerking kon Kinderhulp in 2018 25 en dit jaar zelfs 50 gezinnen die weinig te besteden hebben laten genieten van een paar totaal verzorgde dagen in een vrolijk vakantiehuis.

“Op vakantie gaan is niet voor iedereen vanzelfsprekend”, aldus Marc Volleman namens de Koos Konijn Foundation. “Financiële zorgen en andere tegenslagen kunnen het leven van mensen behoorlijk op zijn kop zetten. Juist dan kan een paar dagen zorgeloos en samen genieten een welkome afwisseling zijn. Vooral voor kinderen is het erg belangrijk dat zij ook eens met vakantieverhalen terugkomen op school. Het geeft ze het gevoel er ook gewoon bij te horen.”
Koos Konijn is de mascotte en ambassadeur van Roompot. Roompot wil iedereen, jong en oud, een onvergetelijke tijd bezorgen, ook mensen voor wie het niet zo vanzelfsprekend is om op vakantie te gaan.

Eleni (4) geniet met haar moeder van een vakantie

Als je als gezin net de eindjes aan elkaar kunt knopen, zit een vakantie of een weekendje weg er zeker niet in. Jaarlijks helpt Kinderhulp honderden kinderen met een dagje uit, een weekje kamperen óf een paar totaal verzorgde dagen in een Koos Konijn Foundation-vakantiehuis.

De komende jaren worden diverse Koos Konijn Foundation-huizen geopend, zodat duizenden gezinnen die het moeilijk hebben toch kunnen genieten van een zorgeloze vakantie. Het eerste Koos Konijn Foundation staat op vakantiepark Weerterbergen. Eleni (4) en haar moeder konden dankzij de Koos Konijn Foundation genieten van een heerlijk weekendje samen. Toen Eleni weer op school kwam praatte ze honderduit over alles wat ze had beleefd. Wat hebben ze genoten! 

Bekijk het verhaal van Eleni in de prachtige video.