Niets gevonden.

Kinderhulp helpt kinderen én jongeren tot 21 jaar die in ons land in armoede opgroeien. Wij vinden dat zij er ook bij moeten horen, maar helaas is dit voor een heleboel kinderen niet zo vanzelfsprekend.

Ruim 300.000 kinderen in Nederland die niet kunnen meedoen met leeftijdsgenootjes en volwassen zorgen hebben. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding, leesboek of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!

Vind jij ook dat armoede geen reden mag zijn dat kinderen buitengesloten worden? Dan kun jij ons op heel veel verschillende manieren helpen.

Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een actie met je school of bedrijf, doe een eenmalige of structurele donatie of loop mee met de collecte van 15 t/m 20 april. Er zijn nog véél meer mogelijkheden. Help je mee?

Het laatste nieuws

Vacature: Relatiemanager Bestedingen

14 maart 2019

Wil jij er met je collega’s voor zorgen dat het bereik van Kinderhulp wordt vergroot en onze hulp terecht komt waar dit het hardste nodig is? Dan ben jij misschien onze nieuwe relatiemanager!

Lees verder >

Collectant in beeld: Erik Schuring

28 februari 2019

Al 17 jaar lang zet Erik zich in voor Kinderhulp! Eerst een aantal jaren als collectant, maar al vrij snel daarna ook als Plaatselijk organisator. En naar eigen zeggen nog altijd met veel plezier. 

Lees verder > 

Column: Het kind achter de cijfers

26 februari 2019

"Het is belangrijk om goed te weten over welke aantallen je het hebt als het gaat om kinderen in armoede en om duidelijk te zijn over de criteria die je hanteert. Maar achter de statistieken gaan hele concrete gezinnen en kinderen schuil."

Lees verder >