Niets gevonden.

Kinderhulp helpt kinderen én jongeren tot 21 jaar die in ons land in armoede opgroeien. Wij vinden dat zij er ook bij moeten horen, maar helaas is dit voor een heleboel kinderen niet zo vanzelfsprekend.

Ruim 300.000 kinderen in Nederland die niet kunnen meedoen met leeftijdsgenootjes en volwassen zorgen hebben. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding, leesboek of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!

Vind jij ook dat armoede geen reden mag zijn dat kinderen buitengesloten worden? Dan kun jij ons op heel veel verschillende manieren helpen.

Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een actie met je school of bedrijf, doe een eenmalige of structurele donatie of loop mee met de collecte van 20 t/m 25 april. Er zijn nog véél meer mogelijkheden. Help je mee?

Het laatste nieuws

Vacature: Stagiair Fondsenwerving en Evenementen

21 August 2019

Kinderhulp is op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Stagiair Fondsenwerving en Evenementen. 

Lees verder >

Vacature: Afstudeerder Fondsenwerving

21 August 2019

Kinderhulp is op zoek naar een gedreven en resultaat-gerichte Afstudeerder voor de afdeling Fondsenwerving.

Lees verder > 

Kinderzwerfboeken voor alle kinderen in Nederland!

14 August 2019

Niet ieder kind in Nederland kan thuis boeken lezen. En dat terwijl lezen zo belangrijk is voor alle kinderen. Zo blijkt uit onderzoek bijvoorbeeld dat als er thuis boeken zijn een kind gemiddeld 3 (!) jaar langer naar school gaat dan leeftijdsgenoten die thuis geen boeken hebben.

Lees verder >