Niets gevonden.

Kinderhulp helpt kinderen én jongeren tot 21 jaar die in ons land in armoede opgroeien. Wij vinden dat zij er ook bij moeten horen, maar helaas is dit voor een heleboel kinderen niet zo vanzelfsprekend.

Ruim 300.000 kinderen in Nederland die niet kunnen meedoen met leeftijdsgenootjes en volwassen zorgen hebben. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding, leesboek of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!

Vind jij ook dat armoede geen reden mag zijn dat kinderen buitengesloten worden? Dan kun jij ons op heel veel verschillende manieren helpen.

Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een actie met je school of bedrijf, doe een eenmalige of structurele donatie of loop mee met de collecte van 20 t/m 25 april. Er zijn nog véél meer mogelijkheden. Help je mee?

Het laatste nieuws

Onderzoek: Bijna 40 procent hulpverleners ontvangt meer hulpvragen van gezinnen in armoede

2 april 2020

Gezinnen met een krappe portemonnee worden hard geraakt door de coronacrisis, en er raken ook steeds meer gezinnen in de financiële problemen. Uit onderzoek van Kinderhulp onder 500 (jeugd)hulpverleners blijkt dat 38,8 procent nu meer hulpvragen ontvangt van deze gezinnen.

Lees verder >

Kinderhulp zorgt voor speelmateriaal tijdens coronacrisis

27 maart 2020

De impact van het coronavirus raakt ons allemaal. Duizenden kinderen die de hele dag binnen zitten en niks hebben om te doen. Kinderhulp komt in actie!

Lees verder > 

Huis-aan-huiscollecte opgeschort

26 maart 2020

Duizenden collectanten maakten zich klaar om van 20 t/m 25 april langs de deuren te gaan om geld op te halen voor kinderen in armoede. Wegens het coronavirus dat Nederland in de greep houdt is de collecte echter opgeschort. Een flinke klap, omdat dit juist de gezinnen raakt die financieel krap zitten.

Lees verder >