Niets gevonden.

Kinderhulp helpt kinderen én jongeren tot 21 jaar die in ons land in armoede opgroeien. Wij vinden dat zij er ook bij moeten horen, maar helaas is dit voor een heleboel kinderen niet zo vanzelfsprekend.

Ruim 300.000 kinderen in Nederland die niet kunnen meedoen met leeftijdsgenootjes en volwassen zorgen hebben. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding, leesboek of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!

Vind jij ook dat armoede geen reden mag zijn dat kinderen buitengesloten worden? Dan kun jij ons op heel veel verschillende manieren helpen.

Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een actie met je school of bedrijf, doe een eenmalige of structurele donatie of loop mee met de collecte van 20 t/m 25 april. Er zijn nog véél meer mogelijkheden. Help je mee?

Het laatste nieuws

Kinderhulp & Nieuwsbegrip

15 November 2019

1 op de 12 kinderen in ons land groeit op in armoede: dat zijn er gemiddeld 2 in elke klas… Kinderhulp en Nieuwsbegrip vragen hier aandacht voor met een speciale extra les.

Lees verder > 

Vacature: raamkloppers

7 November 2019

Kinderhulp zoekt raamkloppers. Ben jij onze nieuwe collega?

Lees verder > 

Column: Arm in de luier

31 October 2019

"In mijn functie als beleidsmedewerker bij Kinderhulp lees ik regelmatig brieven over gezinnetjes voor wie deze eerste periode nog een stuk pittiger is. Bijvoorbeeld voor jonge moeders die zelf nog naar school gaan en met hun kindje in een moeder- en kindhuis wonen."

Lees verder >